D e K u n s t V a n V a k a n t i e V i e r e nKunstcentrum Bewaerschole in de Weststraat in Burgh-Haamstede heeft deze zomer een heel bijzondere tentoonstelling in huis. Van 7 juli tot 3 september 2006 staat onder de noemer ‘De Kunst Van Vakantie Vieren’ het vakantieleven zelf centraal. Dit gebeurt met levende modellen, die in Bewaerschole niet alleen zijn te bezichtigen, maar ‘indien aanwezig’ ook zijn te bevragen.

Op de prachtige locatie van Bewaerschole in hartje Burg-Haamstede zal een VAK®LAB (vakantie laboratorium) worden ingericht waarin ook daadwerkelijk steeds vier gasten ‘vakantie zullen vieren’. In VAK®LAB verricht BUROZINO (Bureau voor Zintuiglijk Ondernemen) onderzoek naar recente veranderingen, actuele trends en nieuwe ontwikkelingen in de vrije-tijdsmarkt. Dit onderzoek kan door de toerist worden gevolgd, gedurende openingstijden is VAK®LAB namelijk voor de toerist gratis toegankelijk,

U kunt project ‘De Kunst Van Vakantie Vieren’ niet alleen bezoeken, u kunt tegen een scherpe prijs zelf ook boeken voor een short stay, van vrijdagmiddag tot zondagmiddag.

Het is handig om bij uw reservering meerdere data aan te geven, het weekend van uw voorkeur kan al volgeboekt zijn. Het exclusieve karakter van dit project maakt dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, snel boeken dus!

Een vakantie in VAK®LAB betekent een actieve vakantie op een unieke locatie onder zeer onderscheidende omstandigheden. Met het VAK®LAB fun team kunt u zowel uw toeristische cultuur als uw toeristische natuur volop toetsen op nieuwe mogelijkheden.

U heeft gedurende uw verblijf de beschikking over een luxe residentie van zeer ruime afmetingen. Het onderzoeksmodel van VAK®LAB gunt u het genoegen van een gedeelde verblijfruimte, zo bent u in de gelegenheid andere vakantiegasten permanent te observeren, terwijl u zelf, als uniek levend object, ook continu bekeken kan worden.

klik hier of hier voor boekingsfilm

VAK®LAB-vakantie is voelen maar als vakantiesculptuur zelf ook gevoeld worden!

Adriaan Nette, manager BUROZINO

 


Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland heeft besloten de Stimuleringsprijs 2006 toe te kennen aan Stichting Westerschouwen Kultureel. En deze wordt specifiek toegewezen aan dit zomerproject 'De Kunst Van Vakantie Vieren' van gastcurator Adriaan Nette. Klik hier voor meer informatie

voor meer informatie over dit project klik hier

 

met dank aan: