BIJPROGRAMMA'S 2019-2020

Naast het hoofdprogramma is een viertal bijprogramma’s ontwikkeld.

Onder de noemer Bewaerschole educatie worden in samenwerking met de kunstenaar Femke Gerestein educatieve projecten voor kinderen van de basisscholen ‘Kirreweie’ en ‘Onder de Wieken’ aangeboden.

Onder de noemer Bewaerschole beeld en muziek organiseren de Bewaerschole en het Muziek Podium Zeeland concerten met eigentijdse muziek in de Bewaerschole. Reservering en kaartverkoop via Muziek Podium Zeeland. (www.muziekpodiumzeeland.nl)

Onder de noemer Bewaerschole in gesprek vinden op gezette tijden dialoog/debat/discussie avonden plaats in de Bewaerschole. De onderwerpen van deze bijeenkomsten beslaan (internationale, nationale, regionale en plaatselijke) ontwikkelingen op het gebied van kunst en cultuur.

Onder de noemer Bewaerschole incidenteel worden eenmalige tentoonstellingen in de Bewaerschole georganiseerd in de periode november, december, januari en februari. Zo werd bijvoorbeeld in december 2019 het eerbetoon ‘De artistieke nalatenschap’ voor de overleden kunstenaar Helene Briels georganiseerd.